KLM ZOAT 2019


[Update 3 november 2019]

In het kort van onze verslaggever ter plekke:

“Het beoogde eerste herenteam is kansloos 7de en laatste geworden in hun poule. Als troost spelen ze nu een wedstrijdje om des keizers baard tegen het als laatst geëindigde damesteam. Dat is een compliment waard lijkt me!”

“Voor de volledigheid: het andere herenteam is geëindigd in de middenmoot en mag nog door naar kruisfinales.”

“En de dames: net geen laatste...”

“Kortom, het gebruikelijke niveau van KL is ook dit jaar weer bereikt.”

“En tenslotte: de gehele NLV bestuursvertegenwoordiging zit natuurlijk niet in dat waardeloze team dat roemloos als laatste is geëindigd..." 

"Op het feestje waren we natuurlijk wel op de toppen van ons kunnen!”


[Update 25 september 2019]

KLM ZOAT 2019 - Hong Kong

Hét jaarlijkse hockey & golf evenement georganiseerd voor en door Nederlanders in Azië. Het ZOAT is in 1906 opgericht in Jakarta en bestaat in z’n huidige vorm sinds 1972. De organisatie van het ZOAT rouleert tussen de vijf wereldsteden: Hong Kong, Bangkok, Jakarta, Kuala Lumpur en Singapore.
Dit jaar zal op 1 November het KLM ZOAT 2019 van start gaan in Hong Kong. Samen met een groot aantal vrijwilligers wordt er hard gewerkt om weer een onvergetelijk ZOAT te organiseren.
Op de website zullen we jullie updaten over het evenement, het programma, de locaties en tips voor je verblijf in Hong Kong. Als je vragen hebt, drop ons gerust een mail via zoat2019@gmail.com.
Tot ziens in Hong Kong!
FaceBook & Nieuwsbrief zijn ook aanwezig!


Comments