Nick&Simon The Dream - Maleisië

Gouden tv-tip: Nick & Simon’s roadtrip

Degenen die trouw Nederlandse televisieprogramma’s volgen via uitzendinggemist.nl hoef ik het natuurlijk niet te vertellen… Dat het mooie en diverse Maleisië sinds kort in een wekelijkse Nederlandse kijkcijfer-hit op de zondagavond niet lang na Studio Sport muzikaal wordt belicht. 

Nou ja, Nederlands… een Volendamse serie die om die reden ook in het Nederlands ondertiteld moet worden om toegankelijk te worden gemaakt voor het brede Nederlandse publiek. 

Ik heb het natuurlijk over Nick & Simon: The Dream. De muzikanten maken dit seizoen samen met vriend en tv-persoonlijkheid Kees Tol een muzikale roadtrip door Maleisië. De mannen zijn zogezegd op jacht naar een muzikale doorbraak in Maleisië en komen met allerlei Maleisiërs in aanraking via optredens, radio-interviews en gesprekken met Maleisiërs op straat of bij hen thuis.

Niet iedereen kan dit twee- of in dit geval drietal waarderen. Maar tussen de typische Nick & Simon muziek en Volendamse flauwe humor door, bevat de luchtige serie mooie sfeerbeelden van Maleisië. Het muzikale duo bezoekt Kuala Lumpur, Melaka en Borneo en komt in aanraking met alles wat typisch is voor Maleisië. Van nasi lemak, de hoge luchtvochtigheid en de multiculturele samenleving, tot aan een typische Maleisische bruiloft en jammen met de Maleisische muzikanten. 

Zin in wat luchtige tv? Of misschien op zoek naar manier om familie of vrienden in Nederland te overtuigen van een vakantie naar Maleisië? Go check it out op http://bit.ly/NickSimonTheDreamMY

Comments