Sharapova Tennis Clinic 7 sept 2019

Maria Sharapova Tennis Clinic 2019

Zaterdag 7 september was het zover, 24 tennissers (volle bak) verzamelden zich op het National Tennis center aan de Jalan Duta. Sommigen hadden de dag ervoor nog een balletje geslagen, voor anderen was het al weer een tijdje geleden en weer anderen konden zich niet eens meer herinneren ooit een racket te hebben vast gehouden. Kortom, het was echt voor iedereen.


De banen lagen er mooi bij, de Nederlandse vlag hing, parasols waren uitgeklapt, koelbox met drankjes en snacks stond klaar en muziek deed de rest. Helaas kon Maria niet komen, ze moest nog de verliezers ronde op US Open spelen:-), maar waren Hussein en zijn coaches bereid de clinic op zich te nemen.





Na een gezamenlijke warming up werd iedereen gevraagd naar de baan van zijn niveau te gaan vanwaaruit in groepen volgens een rouleersysteem langs alle banen werd gegaan. Iedere baan en coach had zijn eigen oefening/ spel. Dit alles werd afgewisseld met de broodnodige pauzes. Na 2 uur zat het erop en konden de biertjes open. Welverdiend, want het was warm maar ook leuk! 

Aanleiding voor deze tennis clinic was, dat we graag wat meer inzicht wilden hebben in de tennissende Nederlander in KL... 



Wellicht als voorloper voor een tennistoernooi? Of nogmaals een clinic? Schrijf je in door op bovenstaand plaatje te klikken

Ik hoop dat jullie het allemaal leuk gevonden hebben, wij wel!

Gijs, Lisa en Anneke








 
































Comments