DutchGolfOpen 2019

Golf Dutch Open, 2019

17 November was het weer zo ver. 12.15 uur was gelukkig iedereen op tijd aanwezig en konden we zelfs iets eerder afslaan bij de Bukit Unggul Country Club, een half uurtje ten zuiden van Kuala Lumpur. 28 Golfers, oud, jong, ervaren, en golfers-wannabees.

De spelvorm was een “Dutch” Scramble, waarbij de mindere spelers mee konden liften met de betere. De team spirit zat erin, de team-scores waren belangrijk - samenwerking in het team - maar ook de individuele resultaten.

Een kort tropisch buitje zorgde voor wat afkoeling. Om 18.45 uur kwam het laatste team binnen. Al dan niet een douche, biertje, en de prijsuitreiking met een Aziatische maaltijd, met wijn en nog een paar biertjes.

Sponsoren voor het toernooi, in volgorde van bijdrage: Johnson Pump (M), KLM en HeinekenDe hoofdprijs: de Harry’s Cup. Deze cup is in 2016 in het leven geroepen bij het afscheid van Maleisië van ambassadeur Harry Molenaar. Behalve een enthousiaste golfer, een zeer gewaardeerd ambassadeur !
De beste golfer ging er met de hoofdprijs van door: Mark Boot.
Mark zijn individuele score was het hoogste ooit op de Dutch Golf Open gezien. Zulke goede hebben we eerder niet gehad ! Wel verdient Mark.
Eervolle 2e, 3e en 4e plaats gingen naar Nico en Hilde van der Plas en Adrian Watson. Proficiat.

Team-prijzen gingen naar team Gijs van Wezel en team Floris Verleisdonk.
Nearest to the Line werd gewonnen door Zita en Longest Drive door Karin.
Met dank aan alle spelers, de sponsors en José van Lavieren, die de organisatie weer op zich had genomen. Wederom een succes. Veel dank !
En dank je wel Dayang voor de hulp bij de inschrijving en het nemen van de foto’s. Dutch Golf Open: een jaarlijks toernooi, voor Nederlanders en Nederlands-sprekenden, leden en niet-leden van de NLV, ervaren en beginnende spelers, teamwork, gezellig spelen, eten en drinken, op de Bukit Unggul course.

In 2020 begin november meedoen?

Laat nu al vast je e-mail of telefoonnummer achter bij José













Comments