Karin Bloemen Live in KL

Karin Bloemen

Wat een spektakel... 
Vrijdag avond, volle week achter de rug en nog een even doordrukken in het typische Kuala Lumpiaanse verkeer die laatste dag van de week. Maar goed, wel aangekomen, dan hebbie' ook wat, onnie' ?!

Bekende en nieuwe gezichten, gezellig bijpraten en ontmoeten. Het zeker honderd kopjes tellende publiek van leden en vrienden heeft met volle teugen genoten. Meezingend en zwingend met de klassiekers. Overspoeld door het legendarische talent... zang, grappen, grollen en de nodige emotie. 
Tijdens de pauze niet alleen de geur van verse stroopwafels, maar ook smaak! Het tweede deel van Karin's voorstelling deed zeker niet onder voor de eerste. Wat een spektakel!

Na afloop nog een kleine rush richting het toneel voor "selfies" en "wefies" voor glimlachen en gekke bekkies voor de plakboeken. Daarna gezellig met Karin & Marnix een paar heerlijke borrels genoten in Porto Romano, ouderwets gezellig! Een avond die ons nog lang zal heugen...

In de Kers(t)verse WinterFlits, welke onlangs is verschenen en je als lid in de bus of op de mat aantreft deze decembermaand, kun je van een exclusief interview genieten, met mate(n)!

Dank Karin!




























Comments