Lost Towel Project - Orange Day



Speciaal voor de NLse gemeenschap in KL heeft Laura Schouten vanuit The Lost Towel Project het nieuwe "Orange Day" initiatief opgestart! Bestel een duurzame handdoek met de Nederlandse leeuw en help de Chin-vrouwen in Kuala Lumpur! (ontwerp kan worden aangepast)

* Kleine handdoeken (35cmx 68cm) voor RM 32 per stuk. (handig voor bijv. in de keuken of badkamer)
http://www.thelosttowelproject.com/orange-day-kleine-handdo…
* Grote badhanddoek (70cm x 136cm) voor RM 75 per stuk.
http://www.thelosttowelproject.com/orange-day-badhanddoek
Er zijn twee maten beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje. De Nederlandse leeuw en uw naam worden vervolgens onderaan de handdoek in het midden geborduurd. Levering binnen twee weken.

Orange Day is een initiatief vanuit The Lost Towel Project. Dit is een non-profit organisatie in Kuala Lumpur die samenwerkt met de Chin-vrouwen van Mang Tha. Wij geloven dat door het ondersteunen van deze gemeenschappen en het financieren van projecten de zelfredzaamheid van deze vrouwen wordt gestimuleerd en hen in staat stelt om voor henzelf en hun familie een betere toekomst te bieden.
Zij doen dit door duurzame handdoeken te verkopen die de Chin-vrouwen van Mang Tha professioneel personaliseren met hoge kwaliteit geborduurde namen en/of logo's. Met de winst (ja, echt alle winst) kunnen de Chin-vrouwen vervolgens henzelf en hun families ondersteunen. Juist in deze tijd is dat voor hen van groot belang. 

Daarnaast is dit voor iedereen die voor hun sport of andere hobby’s een handdoek nodig heeft een makkelijke manier om een duurzame handdoek aan te schaffen!
Voor vragen of aanpassing van het handdoek design kunt u Laura altijd bereiken.

Laura SchoutenThe Lost Towel Project
Telefoon: +316 29857988
E-mail: thelosttowelproject@gmail.com

Comments