En de winnaar is...

Verken KL op het meest Nederlands mogelijk – met Mike Bikes

Door Marthe Bosma


Als echte Nederlander is er natuurlijk maar een vervoersmiddel – de fiets. Geen beter, makkelijker en meer Nederlandse manier om snel op leuke plekken te komen. En het dat hebben wij mogen ervaren op zaterdagochtend 15 Augustus, met dank aan de NLV.


Als gedoodverfde winnaars van NLV Pubquiz (de tweede editie), mocht team KL Lee Towers niet alleen de wisselbeker houden, maar werd er bovendien een fietstocht bij Mike Bikes ter beschikking gesteld. Niet alleen een leuk cadeau, maar ook eentje die ons altijd bij zal blijven. En zo mocht het geschieden dat op zaterdagochtend om 8.00 uur ’s ochtends, bij het ontwaken van de KL (Lee) Towers, we konden verzamelen bij Mike Bikes.



Na het gebruikelijke scannen van de temperatuur en het kopje koffie, mochten wij onze bolides in ontvangst nemen. En, hoe kan het ook anders, zijn deze natuurlijk koningsgezind oranje. Zelfs aan de mini Nederlanders is gedacht, en waren er zitjes aanwezig voor Julie (of de foto voorop) en Orfeo (op de foto achterop).



En zo kom je dan op plekken waar je, zelfs na een aantal jaar KL, nog nooit geweest bent. Het oude hart van de start, Kampung Bahru en het nevelige kruispunt waar Kuala Lumpur haar naam aan dankt. Na het afleggen van al deze hoogtemeters (mijn Strava is nog steeds overstuur) mocht natuurlijk ook een traditionele Malay ontbijt niet ontbreken.


Wij willen dank ook graag een moment pakken om de NLV en Mike Bikes te bedanken voor deze hele leuke ervaring!


Team KL Lee Towers




Comments