Haal de Kerst in huis met Classic Deli


Haal de Kerst in huis met Classic Deli: 15% korting op al je boodschappen

We zijn aangekomen in de leukste maand van het jaar: de Kerstmaand! En ook al is dit misschien een feestmaand die anders is dan andere jaren, we maken er het beste van. Niet in Nederland met familie en vrienden, maar hier in Maleisië waar we de neppe kerstboom opzetten, de airco een standje kouder zetten, in de shopping malls rondhangen voor de sfeer, glühwein drinken met 30 graden en, al dan niet virtueel, met elkaar samenzijn. Wat maak jij dit jaar klaar? Cook like a chef! Wordt het kaviaar, krab of een heerlijk stukje kogelbiefstuk?


Kwaliteit met de kerstdagen

Classic Deli Malaysia levert ingrediënten aan hotels en restaurants, maar sinds de crisis ook aan particulieren.  Ze zijn in maart begonnen met de online verkoop van kwaliteitsproducten om het consumenten zo makkelijk mogelijk te maken hun boodschappen te doen. Ideaal met Kerst, want je wilt toch niet voor de zoveelste keer het mooiste stuk vlees mislopen? Of op je neus kijken als de camembert wéér uitverkocht is? Check de website voor het aanbod in vlees, kaviaar, oesters, maar ook de afbakbroodjes voor het ontbijt en de snacks voor bij de borrel. 


Speciaal voor de Nederlandse vereniging heeft Classic Deli Malaysia een kortingscode aangemaakt. Zo kun je ruim op tijd je kerstboodschappen binnenhalen, zonder hier ook maar een stap buiten de deur voor te hoeven zetten. Bestel via https://classicdeli.market/my/ en vergeet de code NLV15 niet in te vullen…!

Haal de Kerst in huis met Classic Deli, geniet met en van elkaar en op naar 2021! 

Comments