De nieuwe penningmeester van de NLV


Vanaf de volgende ledenvergadering mag ik met veel plezier het stokje van Ernst overnemen om op de schatkist van de NLV te passen. Nu we vijf jaar in Maleisië wonen, leek me dit een mooi moment. In 2016 zijn Marthe en ik naar Kuala Lumpur gekomen, voor wat een periode van twee jaar zou zijn. Maar het beviel toch erg goed, en in 2019 zijn we het bedrijf Cybiant gestart, dat zich in data en automation oplossingen specialiseert.

In december 2019 hebben we ons dochtertje Julietje mogen verwelkomen, die hier in Kuala Lumpur geboren is. En doordat we het afgelopen jaar veel hebben moeten thuiswerken, was dat een hele leuke afleiding.

Ik denk dat het belang van de Nederlandse community in Maleisië groot is, zeker gezien alles wat er rondom het Coronavirus gebeurt. Ik weet zelf nog goed dat ik op 3 januari 2016 aankwam, en die week op de nieuwjaarsborrel van de NLV stond. Twee weken later zat ik in het hockey team, en stond ik op vrijdagen met andere Nederlanders in de Havana. Ik weet vrij zeker dat onze start in Maleisië anders en misschien moeilijker geweest zou zijn zonder de NLV. En daarom vind ik het mooi nu zelf te kunnen bijdragen aan het verbinden van de Nederlandse community.

Ik hoop jullie snel weer te zien,

Jan-Willem Middelburg

Comments