Fietsen, Hardlopen en Koffie, of een biertje...

Fietsen, Hardlopen en Koffie 

(of een biertje)

Door Gert Jan Tijms  


Kort na de eerste MCO vorig jaar sloeg het fiets en hardloop-virus toe in Maleisië. Ook wij zijn, onder aanvoering van peloton-leider Bastiaan (de Clercq), met een klein groepje gaan fietsen. Dat kleine groepje telt inmiddels meer dan 100 enthousiaste fietsers die op zaterdag ver voor zonsopgang wakker worden om een rondje met elkaar te fietsen. 

Bij fietsen hoort koffie (of een biertje) en met Char Line, ons restaurant geopend in 2018, hadden we al de perfecte plek om na de rit in de tuin te zitten. Na wat planning, menu ontwikkeling en koffie proeven waren we in november klaar om #FIVE te openen. 

#FIVE is uitgegroeid tot een plek waar fietsers samen komen, voor en na de rit. Naast een café met goede koffie en lekker eten is de doelstelling om fietsers, jong en oud, bij elkaar te brengen voor leuke sportieve ritten binnen Maleisië. 

Elke zaterdag wordt een groepsrit georganiseerd om iedereen die graag wilt fietsen een kans te geven dat samen te doen. We hebben 3 tot 4 verschillende categorieën op basis van snelheid en afstand. Maar ook doordeweeks zijn er mogelijkheden om met anderen te fietsen door een berichtje in de WhatsApp groep te plaatsen. 

Nog niet in Maleisië gefietst en zin om een keer mee te fietsen? Neem dan even contact op via Instagram @fivecycleruncafe. 


Don’t ride a bike to add days to your life, ride a bike to add life to your days


Comments